De vanligaste frågorna

Kanske finns din fråga också där.

Är ögonfransarna gjorda av djurhår?
Nej, alla våra produkter är veganska och fria från grymhet.
Är internationella leveranser till andra EU-länder och Schweiz möjliga?
Ja, vi erbjuder för närvarande frakt till Tyskland, hela EU och Schweiz. Våra schweiziska kunder behöver inte betala några tullavgifter eller hanteringsavgifter, oavsett ordervärde.
Hur höga är fraktkostnaderna?
Inom Tyskland är beställningar från 20€ med DHL fria från fraktkostnader.
För beställningar till andra EU-länder är frakten gratis från 60€. Under detta ordervärde är fraktkostnaderna 4,90€ inom Tyskland och 6,90€ till EU.
I Tyskland är expressleverans med zenrush Premium gratis för beställningar på 50€ eller mer, och 6,40€ för beställningar under detta värde.
Till Schweiz är fraktkostnaden 9,90 CHF.
Hur lång är leveranstiden?
Leveranstiden är 2-4 arbetsdagar inom Tyskland och Schweiz och 2-8 arbetsdagar för beställningar till andra EU-länder. Leverans nästa dag är tillgänglig med zenrush Premium i Tyskland, förutsatt att din beställning tas emot före slutet av det tidsfönster som visas på produktsidan. Den planerade leveransdagen visas i kassan.
Levererar ni till förpackningsstationer?
Ja, skicka oss leveransadressen i följande format:
Förnamn: Max Efternamn: Mustermann
Gata: Packstation 123
Ytterligare adressinformation: Postnummer 12345678
Postnummer: 12345 Stad: Musterstadt

Vad kan jag göra om jag har problem med leveransen av min beställning?
Vänligen kontakta vår kundtjänst omedelbart på info@girlgotlashes.de. I händelse av förlorade eller skadade paket av en zenrush-beställning har vi bara 7 dagar på oss att lämna in ett krav till vår fraktleverantör.
Kan jag returnera varorna?
Eftersom detta är hygienartiklar kan vi endast acceptera returer som är oanvända och i sin originalförpackning.
Vad måste jag tänka på när jag tar hand om mitt ansikte?
Ögonfranslimmet är oljelösligt, så du bör undvika oljebaserade produkter i din dagliga ansiktsvård och när du tar bort smink. När du använder krämer och oljor ska du helt enkelt undvika området runt ögonfransförlängningen.
Hur länge räcker en förpackning?
Den stora boxen innehåller 5 par fransar, ett par per vecka + ett extra par om något skulle gå fel. En box motsvarar en månads ögonfransförlängning.
Hur länge håller ögonfransförlängningen?
Du kan bära ögonfransförlängningen i 5-7 dagar.
När är den bästa tiden att applicera ögonfransförlängningen?
Vi rekommenderar att du applicerar fransförlängningen på morgonen så att franslimmet hinner torka under dagen. Under denna tid bör fransarna inte bli våta.
Hur tar jag bort ögonfransförlängningarna?
Efter 5-7 dagar kan du snabbt och försiktigt ta bort dina förlängningar med vår LET IT GO Remover. Applicera removervätskan under och över fransförlängningarna och låt den verka en kort stund (20-30 sekunder är tillräckligt). Borsta försiktigt bort förlängningarna från fransarna eller tryck ner dem med fingrarna. När du har tagit bort dina fransförlängningar kan du använda den fina mikroborsten för att enkelt kamma bort limresterna från dina egna fransar.
Kan jag använda fransarna igen?
Vi rekommenderar inte att du återanvänder fransarna. Efter att ha använt dem i upp till en vecka är det hälsosammare och mer hygieniskt för dina egna fransar att använda ett nytt par fransar. Dessutom skulle fransförlängningarna inte se lika fräscha och fluffiga ut andra gången du använder dem.
Kommer ögonfransförlängningen att skada mina naturliga ögonfransar?
Nej, hälsan hos dina naturliga fransar är mycket viktig för oss. Det är därför vi inte använder aggressivt franslim. Du kan försiktigt ta bort vårt lim med vår LET IT GO Remover utan att riva eller skada dina egna fransar. Du kan också använda ett ögonfransserum för extra vård.
Hur tar jag hand om mina naturliga ögonfransar?
Ge dina naturliga fransar en paus då och då och applicera lite kokosolja över natten med en ögonfransborste. Du kan också använda ett ögonfransserum som du applicerar som eyeliner. Det ger också extra vård. Du kan också hitta massor av tips och tricks här på vår blogg och på Instagram, Facebook eller TikTok.
Hur sköter jag mina ögonfransförlängningar?
Dina ögonfransförlängningar behöver ingen särskild skötsel. Du kan bara kamma dem kort med en ögonfransborste/spoolie på morgonen när du går upp. Av hygieniska skäl rekommenderar vi att du inte bär ögonfransförlängningen längre än en vecka, för att inte försämra ögonfransarnas tillväxt.
Kan jag använda ögonfransförlängning även om jag bär kontaktlinser?
Även om du bär kontaktlinser kan du applicera och använda ögonfransförlängningen utan problem. PRO ögonfranslim är inte irriterande för ögonen och avger inga brännbara ångor. Många av våra kunder är kontaktlinsbärare och trivs mycket bra med fransarna.
Är ögonfransförlängningarna vattentäta?
Kallt vatten är inget problem. Men med varmt vatten bör du faktiskt vara lite försiktig. När fransarna är våta låter du dem lufttorka och trycker ihop dem igen med applikatorn eller fingrarna. SEAL THE DEAL top coat förseglar franslimmet och gör dina fransförlängningar mer vattenresistenta.