Fri frakt inom EU från ett ordervärde på 60 €

Vår blogg RSSSkadar fransförlängning dina egna fransar?

Du har varit hos en professionell ögonfransförlängningsstudio och efter några gånger har du märkt att dina egna ögonfransar har blivit kortare och tunnare? Det är förståeligt att du tycker att detta är mycket irriterande, eftersom du trots allt betalar mycket pengar för appliceringen av ögonfransförlängningarna - och vanligtvis med intervaller på 2 till 3 veckor. Om du föredrar en mer naturlig look är professionella ögonfransförlängningar eller förtjockning av ögonfransar vanligtvis inte ett problem. Vid ögonfransförlängning limmas en enda konstgjord ögonfrans på en enda naturlig ögonfrans. Eller föredrar du voluminösa ögonfransförlängningar? I så fall limmas upp till åtta individuella konstgjorda ögonfransar på en enda naturlig ögonfrans. Detta innebär att dina fransar, och särskilt roten, måste bära åtta gånger så mycket vikt....

Läs merHur tar jag hand om mina fransar?

GirlGotLashes fransförlängningar kräver faktiskt väldigt lite skötsel under användningsperioden. Du behöver inte rengöra dem regelbundet med ett ögonfransschampo, som du skulle göra med professionella ögonfransförlängningar.

Läs mer
10 tips för en perfekt ögonfransförlängning

För att uppnå bästa möjliga resultat och njuta av dina GirlGotLashes ögonfransförlängningar så länge som möjligt finns det några tips och tricks du bör följa för att hjälpa dig att bli din egen ögonfransstylist.

Läs mer