Hur tar jag hand om mina fransar?


GirlGotLashes fransförlängningar kräver faktiskt väldigt lite skötsel under användningsperioden. Du behöver inte rengöra dem regelbundet med ett ögonfransschampo, som du skulle göra med professionella fransförlängningar, eftersom du bara ska använda fransarna i högst en vecka och sedan kassera dem. Efter en vecka rekommenderar vi av hygieniska skäl att du använder ett nytt par fransar och inte rengör och återanvänder de fransar som du redan har använt. Fransförlängningarna skulle också förlora sin fluffighet och form under den andra appliceringen. Och det skulle vara synd, trots allt bör resultatet vara nära studiokvalitet.

Det finns dock några saker du bör tänka på för att kunna bära ögonfransarna så länge och så vackert som möjligt. Om möjligt bör ögonfransförlängningarna hållas borta från varmt vatten. Detta är inte så svårt. När du till exempel duschar och tvättar håret, lägg bara huvudet på nacken och försök att förhindra att varmt vatten kontinuerligt rinner över dina ögon. Om det ändå händer är det ingen stor sak. Det viktiga är inte att klappa fransförlängningarna torra, utan att låta dem lufttorka. Då behåller ögonfranslimmet sin vidhäftningsförmåga. När du tvättar ansiktet varje dag kommer du snabbt att få kläm på det. Ta helt enkelt bort fransarna, blunda medan du tvättar och tvätta först den nedre, sedan den övre halvan av ansiktet och sedan försiktigt runt ögonen.

SEAL THE DEAL överlack hjälper också till att förlänga hållbarheten. Det minskar den klibbiga känslan efter applicering av fransförlängningarna, gör franslimmet mer vattenresistent och förhindrar att ludd fastnar i dina fransar.

Gillar du att använda ögonskugga, eyeliner eller kajal? Visst, du kan göra samma sak med dina ögonfransförlängningar. Ta bara en våtservett eller sminkborttagare och ta försiktigt bort sminket runt ögonen innan du rengör ansiktet med vatten och valfri produkt som vanligt.

Om du får lite ögonskugga eller puder på dina ögonfransförlängningar är det inte heller något problem. Ta bara en spoolie eller en tom, rengjord mascaraborste, fukta den något (med kallt vatten) och borsta genom fransarna en gång. Sedan är de fräscha igen.

Som du kan se är det enkelt och inte tidskrävande att bära GirlGotLashes fransförlängningar. När du är redo att ta bort dina förlängningar applicerar du vår LET IT GO Remover Liquid under och över dina förlängningar och låter verka i 20-30 sekunder. Borsta försiktigt bort förlängningarna från fransarna eller tryck ner dem med fingrarna. När du har tagit bort dina fransförlängningar använder du den fina mikroborsten för att enkelt kamma bort limresterna från dina egna fransar.

På så sätt kan du försiktigt ta bort fransarna utan att dra ut några av dina egna fransar. Om du upptäcker en naturlig frans på de borttagna fransförlängningarna ska du inte bli orolig. Du tappar mellan 4-8 fransar varje dag. Naturligtvis tillåter ögonfransförlängningarna inte att de helt enkelt faller ut, men de hålls kvar i ögonfransförlängningarna.

Tips: Kokosolja gör underverk för fransvård, så vi rekommenderar att du ger dina egna fransar en liten paus mellan applikationerna. Ta helt enkelt din spoolie och applicera mycket lite av den dyrbara kokosoljan på dina naturliga fransar över natten.