Fri frakt inom EU från ett ordervärde på 60 €

Skadar fransförlängning dina egna fransar?


Du har varit hos en professionell ögonfransförlängningsstudio och efter några gånger har du märkt att dina egna ögonfransar har blivit kortare och tunnare? Det är förståeligt att du tycker att detta är mycket irriterande, eftersom du trots allt betalar mycket pengar för appliceringen av ögonfransförlängningarna - och vanligtvis med intervaller på 2 till 3 veckor.

Om du föredrar en mer naturlig look är professionella ögonfransförlängningar eller förtjockning av ögonfransar vanligtvis inte ett problem. Vid ögonfransförlängning limmas en enda konstgjord ögonfrans på en enda naturlig ögonfrans.

Eller föredrar du voluminösa ögonfransförlängningar? I så fall limmas upp till åtta individuella konstgjorda ögonfransar på en enda naturlig ögonfrans. Detta innebär att dina fransar, och särskilt roten, måste bära åtta gånger så mycket vikt. På lång sikt kommer dina naturliga ögonfransar att skadas av en sådan ögonfransförlängning.

Med DIY-ögonfransförlängning från GirlGotLashes måste dina naturliga ögonfransar också bära en högre vikt. Men med denna metod för ögonfransförlängning fördelas inte vikten över en enda ögonfrans. Istället fördelas fransförlängningen jämnt över hela fransraden. Detta innebär att belastningen på den enskilda naturliga fransen minskas kraftigt med GirlGotLashes ögonfransförlängning. Dessutom är våra DIY-fransförlängningar tillverkade av en mycket fin och tunn syntetfiber. Fransarna är extra lätta och ultraplatta. Detta gör att förlängningarna knappt märks på ögat och framför allt inte är för stressande för dina naturliga fransar.

Dessutom spelar ögonfranslimmet en viktig roll. Ögonfranslimet från studion är jämförbart med superlim. Detta är ett ögonfranslim som fastnar och torkar mycket snabbt, men som också är mycket aggressivt. Många kunder är allergiska mot denna typ av franslim. GirlGotLashes franslim är inte ett studiofranslim. Det avger inga brännande ångor, är lämpligt och godkänt för privat bruk och kan även appliceras på det öppna ögat - dock har det en längre torktid. Den största skillnaden är att GGL:s ögonfranslim aldrig härdar helt. Detta låter först som ett misstag, men det är avsiktligt! Eftersom ögonfransförlängningen inte fästs på en enda ögonfrans, som är fallet med professionell ögonfransförlängning, utan på flera av dina egna ögonfransar, måste ögonfranslimmet förbli flexibelt. Om ögonfranslimmet skulle härda helt skulle det bli styvt. Detta innebär att dina naturliga ögonfransar skulle vara under spänning under hela den tid du bär ögonfransförlängningen. Detta skulle inte bara skada dina naturliga fransar, utan du skulle också tycka att det var väldigt obehagligt på grund av det härdade franslimmet på dina ögon.

GirlGotLashes bryr sig om dina egna fransars hälsa. Det är därför vi rekommenderar att du applicerar en ny uppsättning fransförlängningar efter en vecka. Ge dina fransar en paus för en natt eller en dag eller två. Och framför allt, njut av att gnugga dina ögon. Detta alternativ har du inte med professionell ögonfransförlängning. De gamla fransförlängningarna tas bort och nya fransförlängningar appliceras direkt eller så fylls fransförlängningarna helt enkelt i. Detta innebär att dina naturliga fransar inte får någon vila och ingen paus mellan varje fransförlängning.

Vi rekommenderar att du alltid ger dina egna fransar så mycket omsorg som möjligt. Det innebär att du applicerar ett ögonfransserum varje kväll (som eyeliner) och ger dina naturliga fransar vila under franspausen. Återigen kan du ge dem extra vård genom att antingen använda ett speciellt fransserum eller gnugga kokosnötsolja eller ansiktsolja på dem.

Med GirlGotLashes fransförlängning kan du bibehålla hälsan hos dina naturliga fransar, även vid frekvent användning.