Fri frakt inom EU från ett ordervärde på 60 €

10 tips för en perfekt ögonfransförlängning


För att uppnå bästa möjliga resultat och njuta av dina GirlGotLashes ögonfransförlängningar så länge som möjligt finns det några tips och tricks du bör följa för att hjälpa dig att bli din egen ögonfransstylist.

Tips 1 Avfetta dina naturliga fransar

Dina naturliga ögonfransar måste vara fria från fett innan du applicerar EasyPeasyFalsies ögonfransförlängning. Detta är det enda sättet för ögonfransförlängningarna att hålla sig på plats och för att ögonfranslimmet ska fästa ordentligt och inte "glida av". Det bästa sättet att avfetta dina fransar är med micellärt vatten efter att du har tagit bort ditt smink och eventuella mascararester. Dina fransar ska vara så gott som "nakna" innan du applicerar fransförlängningen.

Tips 2 Använd en ögonfransböjare

Använd GOOD CURL DAY ögonfransböjare och böj dina naturliga fransar i det andra steget. Speciellt de kortare fransarna i inre och yttre ögonvrån kan greppas bättre med denna ögonfransböjare än med någon annan. Detta steg är till stor hjälp för mycket raka fransar eller fransar som tenderar att peka nedåt. För det första gör det det lättare att komma åt där du behöver komma åt, under dina egna fransar. För det andra, tillsammans med dina naturliga fransar kommer fransförlängningen att få en fin uppåtriktad böj och visuellt öppna upp ögat ännu mer.

Tips 3 Anpassa ögonfransförlängningen till din ögonstorlek


Har du små ögon? Se då till att du trimmar dina ögonfransförlängningar. Detta kallas trimning och är ett mycket viktigt steg. Det finns många möjligheter och olika variationer. Regeln är: beviset på pudding är i ätandet. Du kan utelämna ett helt segment eller trimma ett segment av fransarna. Det kan vara det mellersta franssegmentet/fransförlängningen eller den yttersta fransförlängningen. Om du kortar det mellersta franssegmentet förblir looken densamma, om du kortar det yttre franssegmentet kommer looken att förändras beroende på stil. Detta kan vara önskvärt och ger dig möjlighet att experimentera med den givna stilen.

Tips 4 Applicera ögonfranslim korrekt


Det är mycket viktigt att applicera BOND GIRL ögonfranslim sparsamt på dina egna fransar. Se till att du applicerar det på den nedre delen av dina egna fransar och undvik spetsarna så att fransarna inte klibbar ihop. För extra stadga kan du också stryka lite av franslimmet på fransbandet. Mindre är mer!

Tips 5 Se till att din pincett är ren och fri från lim.


Applicera fransarna med GirlGotLashes specialdesignade pincett. Om du får lim på pincetten ska du torka bort det omedelbart. Annars kommer nästa fransförlängning att fastna mer på din pincett än på dina naturliga fransar och den kommer alltid att fastna på din pincett. Du kan förhindra detta genom att torka av den med en våtservett eller sminkborttagningsmedel (oljefritt) och ta bort limresterna.

Tips 6 Applicera dina fransförlängningar från insidan och ut


Det kan vara bra att applicera fransförlängning inifrån och ut, särskilt om du inte har särskilt stora ögon eller om hårstråna i den inre ögonvrån är mycket fina eller om du tenderar att ha rinnande ögon. Lämna lite utrymme mellan fransarna och den inre ögonvrån och kontrollera efter appliceringen av den innersta fransförlängningen om något stör eller sticker dig när du blundar. Eftersom fransförlängningarna är lite utspridda för en naturlig effekt, kommer fransarna på fransförlängningarna att sträcka sig bortom fransbandet och nå längre inåt. Detta kan vara distraherande om du applicerar dem för långt inåt.

Tips 7 Anslut dina fransförlängningar till dina fransar


När du har fäst fransförlängningen på dina fransar ska du vänta en stund innan du trycker ihop dem med pincetten eller appliceringsverktyget. Detta steg är mycket viktigt eftersom det är det enda sättet att säkerställa att fransförlängningen sitter ordentligt fast på de naturliga fransarna. Om du gör detta steg direkt efter limningen kan fransförlängningarna fastna i ditt appliceringsverktyg och lossna igen. Inte illa, men onödigt. Det kan också vara till stor hjälp att bestryka pincetten med SEAL THE DEAL Top Coat. Då kommer ingenting att fastna.

Tips 8 Försegla dina fransar för extra stadga


Försegla dina fransförlängningar med SEAL THE DEAL Top Coat. Ta spetsen på applikatorn och dra den under fransarna, lämna spetsarna utanför.

Top Coat minskar den klibbiga känslan efter applicering av fransförlängningarna, gör franslimmet mer vattenresistent och förhindrar att ludd fastnar i fransarna.

Tips 9 Så fräschar du upp dina fransförlängningar


Om du har haft dina fransar i några dagar och vill fräscha upp dem lite kan du fukta en spoolie eller en rengjord mascaraborste med kallt vatten och bara borsta igenom fransarna. Detta är också ett bra tips om du har fått ögonskugga eller puder på fransarna.

Tips 10 Så reparerar du enkelt din ögonfransförlängning


Fransförlängningarna sitter fortfarande perfekt efter några dagar, men bara ett franssegment lossnar? Det är inget problem, eftersom du är din egen fransstylist kan du helt enkelt dra av den enskilda fransförlängningen mycket försiktigt och långsamt för att inte slita ut dina egna fransar med den, om den redan har lossnat något bör detta fungera utan problem. Skala sedan av resten av ögonfranslimmet från den ögonfransförlängning du just tagit bort och belägg den med ögonfranslimmet som vanligt, låt det torka, fäst det igen och anslut det med pincetten. På så sätt kan du njuta av dina ögonfransförlängningar i några dagar längre.