Förklippta fransar vs. studiofransar - jämförelse


Ögonfransförlängning har sedan en tid tillbaka blivit en månatlig skönhetsrutin för många kvinnor. När du väl har vant dig vid att se dig i spegeln efter en permanent ögonfransförlängning blir du beroende av den självförtroendeboost som ögonfransförlängning ger dig.

Hur lång tid tar en ögonfransförlängning?
Jämfört med vanliga fransband som du måste applicera på nytt varje dag, har permanent fransförlängning fördelen att du ser fräsch och sminkad ut så fort du går upp på morgonen och du behöver inte oroa dig för ögonmakeup på ett tag. Detta sparar naturligtvis mycket tid på morgonen. Men professionell ögonfransförlängning i en studio är också mycket tidskrävande. En behandling kan ta mellan 1,5 och 3 timmar - och du måste spendera denna tid var tredje vecka för att få nya ögonfransförlängningar applicerade eller för att fylla i luckor som har bildats.

I jämförelse sparar du mycket tid genom att applicera förklippta fransband eller fransförlängningar under den naturliga fransraden. Det låter ovanligt till en början. Under dina egna fransar? Normalt limmas fransbanden fast på dina egna fransar. Det är sant, men det har den stora nackdelen att du alltid kan se fransbandet, oavsett om det är transparent eller svart. Särskilt när du blundar och tittar ner. Även om det kan låta komplicerat i början är det med lite övning inte svårare att applicera de förklippta ögonfransförlängningarna från GirlGotLashes än det är att limma på ögonfransband. Och det har en stor fördel: du ser dem helt enkelt inte! Fransförlängningarna smälter in med dina naturliga fransar och när du tittar på ögat ovanifrån ser du inte fransförlängningarna alls. Detta ger dig utseendet och känslan av en professionell fransförlängning - oavsett om det är volymfransar eller en naturlig look - men på kortare tid. När du har gjort det några gånger kan du applicera GirlGotLashes fransförlängningar på cirka 15 minuter.
Hur länge håller ögonfransförlängning?

Förklippta fransförlängningar som appliceras under den naturliga fransraden håller i 5-7 dagar, varefter du bör ta bort dem och applicera ett nytt par. Naturligtvis är detta en kortare tidsperiod än professionella fransförlängningar, som varar i upp till 3 veckor, men: Vem känner inte till det, spindelutseendet på fransförlängningar strax före nästa påfyllning? Direkt från studion ser de fantastiskt vackra ut, och sedan, lite i taget, faller enskilda fransar ut. Det uppstår luckor som du inte kan göra något åt själv, du måste vänta på nästa möte. Men om du är din egen fransstylist och applicerar fransarna själv hemma behöver du inte vänta på något eller någon. Även om ett segment lossnar har du allt du behöver för att fästa det själv så att du inte behöver gå runt och se ut som en plockad kyckling.
Hur mycket kostar ögonfransförlängning?

Denna punkt bockas snabbt av. Beroende på metod kostar professionell ögonfransförlängning mellan 100 och 300 euro - och det varje månad. EasyPeasyFalsies Box från GirlGotLashes kostar 36,90 euro. Den innehåller 5 par ögonfransar/ögonfransförlängningar som håller i 5-7 dagar vardera. Så du får samma effekt för en bråkdel av priset för en professionell ögonfransförlängning.
Kommer ögonfransförlängning att skada mina ögonfransar?

En permanent ögonfransfrlängning i studion, som ska hålla i upp till 3 veckor, kräver naturligtvis ett starkare lim än ögonfransförlängningarna från GirlGotLashes, som är utformade för att hålla i upp till en vecka. Detta aggressiva lim utvecklar också brännande ångor, vilket är anledningen till att professionell ögonfransförlängning endast bör utföras i en studio med utbildade ögonfransstylister, med kundens ögon stängda. GirlGotLashes ögonfranslim är däremot lämpligt för icke-kommersiellt bruk, kan användas av icke-professionella, är inte aggressivt eller jämförbart med superlim och kan utan tvekan användas på det öppna ögat och under den naturliga fransraden för att applicera ögonfransförlängningen, eftersom det inte utvecklar några brännbara ångor. Och det skadar inte dina egna fransar, du kan enkelt ta bort det. För att göra detta applicerar du borttagningsvätskan under och över dina fransförlängningar och låter den verka en kort stund (20-30 sekunder är tillräckligt). Borsta försiktigt bort fransförlängningen eller tryck ner den med fingrarna. När du har tagit bort dina fransförlängningar kan du enkelt kamma bort limresterna från dina egna fransar med den fina mikroborsten. På så sätt skadas eller slits inga naturliga fransar ut.

Tips: Under natten kan du applicera kokos- eller ricinolja på de naturliga fransarna med en spoolie. Detta ger näring! Och nästa morgon applicerar du det nya paret fransar / fransförlängningar igen. Se bara till att avfetta dina egna fransar med micellärt vatten före nästa applicering.

Slutsats

I slutändan är det en fråga om smak. Om du inte har något emot att boka tid för professionell ögonfransförlängning var tredje vecka, är glad att ta dig tid och är glad att spendera pengarna, är permanent ögonfransförlängning från studion den bästa lösningen.

Men om du gillar att försköna dig själv hemma, gillar att ta tid för dig själv, tycker om ögonfransförlängning och också vill spara mycket tid och mycket pengar, då är GirlGotLashes ögonfransförlängning precis det rätta för dig! Ge det bara ett försök.