Fri frakt inom EU från ett ordervärde på 60 €

VANLIGA FRÅGOR


Är produkterna veganska och grymhetsfria?

Ja, alla våra produkter är veganska och grymhetsfria.

Är internationella leveranser möjliga?

Ja, beställningar till Österrike är redan möjliga och vi ser fram emot att snart kunna leverera till Schweiz. Dessutom skapas för närvarande butiken för alla andra EU-länder på girlgotlashes.com.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden är mellan 2-4 arbetsdagar inom Tyskland och 2-8 arbetsdagar till andra europeiska länder.

Kan jag returnera varorna?

Eftersom detta är hygienartiklar kan vi endast acceptera returer som är oanvända och i sin originalförpackning.

Hur många fransar finns det i en förpackning?

Varje förpackning innehåller 5 par fransar, ett par per vecka + ett extra par om något skulle gå fel. En förpackning motsvarar alltså en månad.

Hur länge håller fransförlängningen?

Våra fransar håller 5-7 dagar per par med rätt skötsel och applicering. Du kan hitta mer information i vår handledningssektion.

Är fransarna återanvändbara?

Vi rekommenderar inte att återanvända fransarna. Efter att ha använt dem i upp till en vecka är det hälsosammare och mer hygieniskt för dina egna fransar att använda ett nytt par fransar. Dessutom skulle fransförlängningarna inte se lika fräscha och fluffiga ut andra gången de används.

Skadar ögonfransförlängning mina egna ögonfransar?

Nej. Hälsan hos dina naturliga fransar är mycket viktig för oss. Det är därför vi inte använder något aggressivt ögonfranslim. Vårt lim kan tas bort mycket försiktigt med kokosnötsolja utan att riva eller skada dina egna fransar.

Hur tar jag hand om mina ögonfransförlängningar?

Dina fransförlängningar kräver ingen särskild skötsel. Allt du behöver göra är att kamma dina fransar med en ögonfransborste/spoolie när du går upp på morgonen. Av hygieniska skäl rekommenderar vi att du inte bär din ögonfransförlängning längre än en vecka, för att inte försämra tillväxten av dina ögonfransar. Ge dina naturliga fransar en paus då och då och applicera lite kokosolja över natten med en ögonfransborste. Du kan också hitta massor av tips och tricks här på vår blogg.

Hur länge håller ögonfranslimmet?

När ögonfranslimmet har öppnats håller det i 3 månader. Vi rekommenderar att du inte lämnar locket öppet längre än nödvändigt för att skydda franslimmet från att torka ut.