Från dramatiskt till naturligt

Här är en översikt över våra stilar.
Kan du inte bestämma dig? Vi ger dig gärna personlig rådgivning på info@girlgotlashes.de
Agera som en dam. Lash like a Boss.
BOSS BABE är vår längsta och mest dramatiska frisyr med 15-16 mm längd och voluminös volym. Är du en riktig Boss Babe? Vill du ha fransar som sticker ut? Då är det här looken för dig! Massor av volym och längd för att framhäva dina ögon och göra ett statement.
Dear Darling. You are Lovely!
DEAR DARLING MEDIUM är mellanmodellen i Dear Darling-serien och finns nu även i en stor box. Inte C-Curl, inte D-Curl, utan DD-Curl! DEAR DARLING ger dig böjda och extra förföriska fransar. Den första stilen i vårt sortiment med ett svart fransband trollar fram ännu mer uttryck och kontur i dina ögon med en längd på 10-13 mm.
Var den bästa versionen av dig själv.
EYE CANDY är en cateye-stil som ger dig supervoluminösa fransar. Fransarnas täthet är jämförbar med Boss Babe - men med en längd på 8-13 mm är de mycket kortare. Multilagereffekten gör att fransarna fördelas uppåt och ger dina ögon extrem volym.
Livet händer. Fransar hjälper.
FLUTTER FLING ger volym och längd till dina fransar. Fransförlängningarna är härligt fluffiga och särskilt mjuka, framhäver dina ögon och ger dem mer uttryck. Med en längd på 14 mm, men mycket mer volym, är de så att säga storasystern till Style Lash Lover. Dramatiska fransar som sticker ut, men ändå fungerar enkelt som en vardagslook. Jämförbar med effekten av den volymgivande tekniken i en professionell ögonfransförlängning, men ändå underbart lätt och bekväm att bära.
Peace, Love and Lashes.
LASH LOVER är fylliga, långa och böljande fransar med en längd på 14-15 mm. De flyter mjukt mot inre ögonvrån, har en naturlig volym och smälter vackert ihop med dina egna fransar, men förlänger dem också avsevärt. En vardagslook om du inte använder eyeliner och ögonskugga, och det perfekta komplementet till makeup om du vill framhäva dina ögon mer.
Lashes are a Girls best Friend
FLIRT FILTER med sin utåt sett längre och fylligare form (13-15 mm) ger dig en romantisk och samtidigt förförisk ögonlook i en cat-eye-look som fortfarande är naturlig och lämplig för vardagsbruk.
Lash for the Stars.
STAR GAZER ger dina ögon lyster med sitt stjärnbeströdda arrangemang som växlar mellan långa och korta fransar. Edgy, cool och slående - utan att vara för dramatisk eller voluminös. Star Gazer är ett riktigt skönhetsuttalande, en trendstil och ett blickfång med en längd på 12-14 mm.
Perfect Lashes. Easy Morning.
R.I.P. MASCARA är vår kortaste och mest diskreta stil med 8-12 mm längd. Som en något bättre version av dina egna fransar och jämförbar med 1:1 fransförlängning från fransstudion.